آیین تکریم و معارفه رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان

تربیت مبلغان مسلط به زبان های خارجی از ضروریات عرصه تبلیغ است

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به مسیر رو به رشد دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، گفت: امروز یکی از ضرورت های عرصه تبلیغ تربیت طلاب مسلط به زبان‌های خارجی است.

تربیت مبلغان مسلط به زبان های خارجی از ضروریات عرصه تبلیغ است

آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در آیین تکریم و معارفه رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، با اشاره به روایتی از امام محمدباقر(ع) گفت: کسی که یک نفر را هدایت کند تا زمانی که او عمل صالح انجام دهد یا دیگران را هدایت کند از حسنه و خیر این هدایتگری بهره خواهد برد.
وی در ادامه بر ضرورت پرهیز از ریاکاری در اعمال تأکید کرد و اظهار داشت: ریا آفت بسیار ظریفی است که باید به شدت مراقب باشیم به آن مبتلا نشویم و در همه امور نیت خالص داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به زحمات همه مسؤولان ادوار دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، تصریح کرد: در همه ادوار و این سال ها همچنان دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان رو به رشد بوده است و مدیران این مجموعه افرادی توانمند و اثرگذار بوده‌اند، این رویه در دفتر تبلیغات اسلامی قم نیز وجود داشته است و امیدوار به استمرار این روند هستیم؛ آقای قطبی انسانی متین، باسواد، بافضل و مخلص هست که اقدامات خوبی در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان داشت و امیدوار هستیم آقای احمدیان هم این مسیر را به خوبی و بهتر از قبل پیش ببرند.
آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به ظرفیت ها و ویژگی‌های دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، تصریح کرد: آموزش زبان های خارجی به مبلغان در دفتر تبلیغات اسلامی یکی از دستاوردهای این مجموعه است که بسیار مفید و اثرگذار بوده است و باید این موضوع را با قوت ادامه داد.
وی تربیت منبری‌های زبان‌دان و مبلغان مسلط به زبان‌های مختلف را موضوعی بسیار ضروری و مهم توصیف کرد و گفت: اختصاص مدارس و حوزه‌های خاص تربیت مبلغان زبان دان و مسلط به زبان‌های خارجی از مسائل مهم و ضروری است که باید به آن توجه بشود و در این زمینه جامعه المصطفی(ص) العالمیه بستر و ظرفیت بسیار خوبی دارد.
امام جمعه اصفهان بیان کرد: معتقد هستم که دفتر تبلیغات و سازمان تبلیغات نیز باید از لحاظ کاری از یکدیگر جداسازی شوند و دفتر تبلیغات اسلامی تنها به عنوان سازنده مبلغ شناخته شود و این نکته بسیار مهمی به شمار می‌رود. مبلغ بودن به عنوان فنی ارزشمند به شمار می‌‌رود و لازم است که افرادی آشنا با نهج‌البلاغه و قرآن تربیت کنیم، بنابراین اگر دفتر تبلیغات وقت خود را برای تربیت افراد مبلغ صرف کنند کار ارزشمندی را انجام داده است.

حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی رییس دفتر تبلیغات اسلامی نیز در این آیین با بیان اینکه دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان مکمل حوزه‌های علمیه این استان است، گفت: این دفتر به منزله میدانی برای ایفای نقش طلاب و فضلا است.
وی ادامه داد: دفتر تبلیغات کادر محدودی دارد که از طلاب و فضلای حوزه علمیه هستند و بستری برای رشد و شکوفایی طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه در سطوح مختلف است.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی افزایش تعاملات با حوزه‌های علمیه را از مهمترین رویکردهای دفتر تبلیغات اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: دفتر تبلیغات اسلامی همواره به دنبال ایجاد عرصه‌های نوین در حوزه تبلیغ دین است، از جنبه های تبلیغی، اثرگذاری فرهنگی، رشد و غنای حکمت اسلامی در حوزه علمیه و به طور کلی کار در فضای مجازی از جمله مسائلی است که دفتر تبلیغات اسلامی به آن ورود جدی داشته است.
وی شکل گیری معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی را در راستای دغدغه‌های این دفتر در عرصه فضای مجازی قلمداد کرد و افزود: جامعه ما در حال تغییر و تحولات بسیار است و ابزار اثرگذاری فرهنگی در حال تغییر هستند و شاهد هستیم تکنولوژی های جدید خانواده‌ها و افراد را تسخیر کرده و بازیگران صحنه ایجاد ذائقه فرهنگی، امروز فضای مجازی و ابزارهای آن هستند که می‌توانند شبهات را ایجاد کرده و افراد را تحت تأثیر قرار بدهند و باعث بروز مشکلات بشوند.
در  این مراسم از حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی قدردانی و حکم‌ مسولیت حجت الاسلام عبدالرسول احمدیان به وی اعطا شد.

picture name
picture name