دیدار مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور

تداوم حمایت از فرزندان شاهد و تناسب با نیازها ضرورت دارد

امام جمعه اصفهان ادامه پوشش و کمک به فرزندان ایثارگر را منوط به نیازمندی آنها عنوان کرد و گفت: باید تقسیم بندی وجود داشته باشد و باید افرادی که واقعا نیاز دارند تحت پوشش بنیاد شهید باشند. 

تداوم حمایت از فرزندان شاهد و تناسب با نیازها ضرورت دارد

آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران  کشور با اشاره به شرایط زی طلبگی و کم معونه بودن قشر طلاب اظهار داشت: روحانیت و طلاب علوم دینی به اندک راضی هستند و بیشتر طلبه ها این گونه می باشند و این نشان دهنده روحیه دینی است. 
نماینده ولی فقیه دراصفهان هم چنین تاخیردرهدایت وجذب فرزندان شاهد وایثارگر به سمت تحصیل درحوزه های علمیه را جایز ندانسته و افزود: متاسفانه از زمان و مقطعی که باید کاری برای جذب فرزندان ایثارگر به سمت حوزه های علمیه انجام می دادیم گذشته و فرزندان ایثارگران دوران دفاع مقدس اکنون از زمان حضور در حوزه ها عبور کرده اند.
وی هم چنین ادامه پوشش و کمک به فرزندان ایثارگر را منوط به نیازمندی آنها عنوان کرد و ادامه داد: باید تقسیم بندی وجود داشته باشد و باید افرادی که واقعا نیاز دارند تحت پوشش بنیاد شهید باشند. 
امام جمعه اصفهان با تاکید بر موضوع تحصیل فرزندان ایثارگر در حوزه های علمیه  تصریح کرد: البته آن زمان که می توانستیم فرزندان ایثارگر دوران دفاع مقدس را به طرف طلبگی سوق دهیم گذشته است و قانون حوزه نیز بالای 25 سال سن را برای طلبگی قبول نمی کند.
وی خاطر نشان کرد: در روایت است که مي‌فرمايند: «الْكَمَالُ‏ كُلُ‏ الْكَمَالِ‏ التَّفَقُّهُ‏ فِي الدِّينِ وَ الصَّبْرُ عَلَى النَّائِبَةِ وَ تَقْدِيرُ الْمَعِيشَةِ» كمال انسان و بالاترین كمال او، عالم شدن در دين و صبر در بلا و اندازه‌گیری در زندگى است، لذا  شخصیت انسان با چند مسئله نشان داده می شود که یکی از آنها تقدیر المعیشه و دیگری فهم دینی و در سختی ها تحمل داشتن است.
در ابتدای این دیدار مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برخی از مسائل و دغدغه های این مجموعه را در خصوص فرزندان ایثارگر و جانباز در بحث آموزش مطرح کرد و اظهار داشت: آمار در اصفهان نشان می دهد 10 درصد ایثارگران کشور در این استان حضور دارند و نزدیک به 18 هزار دانشجو دراستان تحصیل می کنند که متاسفانه این حضور در حوزه های علمیه بسیار کمرنگ است.
 در ادامه حجت الاسلام والمسلمین دکترصابریان به برخی از دلایل آسیب شناسانه این مسئله پرداخت و افزود: بخشی از دلایل این موضوع آسیب شناسی شده که از جمله، برخی دستورالعمل هایی است که سبب می شود فرزندان ایثارگر در حوزه های علمیه حضور نیابند و بخشی نیز مربوط به عدم حمایت های منطقی و قانونی است که سبب رفتن افراد به سمت دانشگاه های دولتی و آزاد شده است.
وی عنوان کرد: کانون خانواده بزرگ ایثارگران یکی از کانون های بزرگ استان است و باید در حوزه فرهنگی هدایتگری بیشتری انجام دهیم و این در حالی است که قریب 300 هزار نفر از منصوبین بنیاد شهید در استان می باشند که به معنای این است که بزرگ ترین خانواده شهدا و ایثارگران کشور را پس از تهران داریم. 
مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطر نشان کرد: 18 هزار فرزند جانباز بالای 25 درصد در مقطع دانش آموز دراستان وجود دارد، که می توان آنها را به حوزه و دانشگاه هدایت کرد و نگاه این است که به سمت حوزه هدایت شوند و البته باید این جاذبه را برای رفتن به حوزه ها ایجاد کنیم.
وی بهره گیری از ظرفیت هدایت تحصیلی در پایان مقطع دانش آموزی برای هدایت دانش آموزان مستعد به سمت تحصیل در حوزه های علمیه را فرصتی مغتنم برشمرد و گفت: در این ظرفیت سنجی، جای حوزه علمیه خالی است و باید تعدادی ازعلما حضور داشته و ازهمان مقطع که فرد می خواهد وارد دانشگاه شود افراد را به سمت حوزه هدایت کنند.
دکتر صابریان هم چنین به مسئله استخدام نیز به عنوان یکی از مشکلات پیش روی قشر طلبه اشاره کرد و افزود: در بحث استخدام ها ، اظهار می شد که ورود به حوزه، زمینه استخدام ندارد، در حالی که می توانیم گرایش های حوزه را تبدیل کنیم. 
گفتنی است در حال حاضر تعداد 54 نفر طلبه فرزند شهید در حوزه علمیه اصفهان در سطح یک در حال تحصیل می باشند.
 

picture name
picture name